Begeleiding & Advies

begeleidingDe keuze om een wagen aan te schaffen is niet altijd even makkelijk. Bij AB Lease staat een professioneel team elke dag opnieuw voor u klaar. Onze leasing advisors gaan samen met u op zoek naar uw meest geschikte wagen. Daar wij niet merkgebonden zijn, kunnen wij u in alle eerlijkheid de voor- en nadelen bijbrengen indien u twijfelt tussen diverse merken of modellen.

De volgende vragen worden ons regelmatig gesteld:
  • Welke wagen past het best bij mijn profiel?
  • Met welke wagen kan ik naar mijn klanten trekken en toch genieten tijdens mijn vrije tijd?
  • Wat zijn de positieve en minder goede ervaringen van anderen met dit model?
En de vraag die weinigen onder ons zich stellen bij het maken van hun keuze: “Is deze later nog als tweedehandswagen gemakkelijk te verkopen?” Want niks is meer waard dan de meerwaarde die u op het einde aan uw wagen zal overhouden. Met andere woorden: het zou kunnen zijn dat een goedkopere wagen u op het einde duurder zal uitkomen dan een duurdere wagen die veel beter in de markt ligt.

Dit is één van de belangrijkste eigenschappen waar wij u kunnen bijsturen.
De kostprijs van uw wagen wordt niet aan de start gemaakt, maar op het einde.


128x128
Multi-merken
Bij een multi-merken leasingmaatschappij bent u niet gebonden aan één en hetzelfde automerk. Bij AB Lease is dit ook zo. Doch onderscheiden wij ons van de anderen door hoofdzakelijk op de "betere merken en modellen" in te spelen. De nieuwste modellen waarop u soms meerdere maanden hoeft te wachten, kan u bij ons reeds verkrijgen. Modellen en merken waarvan wij overtuigd zijn dat deze een goede marktwaarde zullen behouden. Met andere woorden: een goedkoper merk kan u op het einde duurder uitkomen door het eventuele verlies bij de wederverkoop van deze wagen. Leuk is ook te weten dat u bij AB Lease van automerk kan veranderen zonder u zich te moeten verantwoorden waarom.


128x128
Verzekering
Tijdens de duur van het contract, dient een BA als een omniumverzekering afgesloten te worden. Bij een leasing of rentingformule waar de verzekering afzonderlijk te betalen is, kunnen wij geheel vrijblijvend offertes aanvragen bij diverse makelaars om zo tot de beste condities te komen wat prijs en vrijstelling betreft. U kan natuurlijk ook uw eigen makelaar inschakelen. De uiteindelijke keuze blijft in uw handen.


128x128
Onderhoudscontract
Indien u toch een zicht wil hebben over de totale kost van uw wagen, kunnen wij op uw vraag ook de beste prijzen voor een onderhoudscontract opvragen. Dit staat uiteraard altijd in verhouding tot de periode en de af te leggen kilometers.


128x128
Flexibiliteit
Ons leasingcontract is opgesteld met de bedoeling dat dit tot op het einde wordt nageleefd. De financiële voorwaarden worden dan ook berekend in functie hiervan. Om ons cliënteel ten dienst te zijn, zijn wij steeds bereid een ruil van het voertuig en/of andere uitvoeringsmodaliteiten te overwegen. Hierbij dient men echter rekening te houden met de economische realiteit en de staat van het voertuig.

Indien u een nieuw leasingcontract afsluit m.b.t. een ander voertuig, kunnen wij zonder enige verplichting een commerciële geste overwegen. De aard en de hoeveelheid van deze tussenkomst zullen afhangen van het type voertuig en de voorwaarden van het nieuwe contract. Om de haalbaarheid en de praktische kant van één en ander te bepalen, zijn verdere besprekingen noodzakelijk. Wij staan hiervoor uiteraard altijd ter uwer beschikking.

Heeft u vragen?  +32 (0)2 414 76 72
  +32 (0)2 414 92 00
 AB Lease NV
    Bergensesteenweg 488
    1600 Sint-Pieters-Leeuw