Aston Martin DB11 nu te koop met bijpassende schoenen 12/06/2017 19:00

Autofabrikanten doen tegenwoordig veel meer dan auto's fabriceren. Zeker luxemerken richten zich steeds meer op lifestyle: van horloges tot complete kledinglijnen. Aston Martin komt nu met eigen schoenen.

De sneakers van de Britten zien er precies zo uit als je zou verwachten: duur, maar sportief. Je kunt ze dus niet alleen aantrekken tijdens een avondje uit: ook als je de DB11 weer eens de sporen wilt geven zit je goed met een paar Aston Martin-schoenen.

Hogan Olympia
De lederen schoenen worden gemaakt door de Italiaanse schoenenmakers van Hogan, die het Olympia-model als basis hebben gebruikt. Voeg daar de flair van Aston Martin aan toe en je hebt de schoenen die vandaag gepresenteerd werden.
Nylen en leer
De sneakers zijn gemaakt van nylon voor een sportieve look, gecombineerd met lederen elementen. Dat leer is afkomstig van dezelfde vakmensen die de bekleding voor de Vantage en Vanquish leveren, dus qua kwaliteit valt er ongetwijfeld weinig op aan te merken.3.000 exemplaren

In typische Aston Martin-stijl is de beschikbaarheid beperkt: in totaal worden er 3.000 exemplaren verkocht. De prijs wordt niet bekend gemaakt, dus op dat gebied kunnen we je helaas niets wijzer maken. De schoenen van Hogan kosten normaal gesproken minimaal 400 euro, dus reken er maar op dat de Aston Martin-editie nog duurder is.