Bentley zet klauwen in Bentayga Falconry Edition 23/05/2017 16:00

Hoe verzinnen ze het toch telkens weer bij Bentley. Net op het moment dat je denkt dat de Britten elk thema wel hebben aangesneden om hun fijne neus voor ultraluxe te etaleren, komen ze met nog iets (knots)gekkers op de proppen. Maak kennis met de Bentayga Falconry Edition.

Toen Bentley de Bentayga Fly Fishing by Mulliner presenteerde moet haar belangrijkste klandizie in het Midden-Oosten hebben gedacht: 'Wat moeten we daar nu mee? Water is hier schaars.' Goed punt van de steenrijke Arabieren, waarop de Bespoke-afdeling van Bentley, genaamd Mulliner, zich opnieuw opsloot in haar denktank voor het bekokstoven van een super-exclusieve Bentayga die meer naar 't zin is bij de elite in Zuidwest-Azië.

Pas op voor gelakte nageltjes
Het resultaat van die brainstormsessie is de Falconry Edition geworden, een gelimiteerd model vergelijkbaar met de 'Fly Fishing Edition' maar waar de kofferinhoud achterin niet bestaat uit de betere vislijnen en allerhande bling-bling-lokhaakjes maar alle benodigdheden voor het geven van een gezellige valkerijshow. Zelfs aan een verwenpakket en een heuse mini-troon voor het gevleugelde spektakelstuk is gedacht. Zowel helemaal achter- als voorin. Want je begrijpt: die nagels hebben waarschijnlijk net een manicurebehandeling gehad.