Niet allemaal tegelijk: solliciteren op ex-stoeltje Nico Rosberg 09/12/2016 15:00

Britten en hun snedige humor. Het Mercedes F1 Team heeft zowaar een vacature in een magazine laten plaatsen naar aanleiding van het stoppen van Nico Rosberg.

Nu Nico Rosberg, ondanks dat hij regerend kampioen is, er geen zin meer in heeft, is het Mercedes F1 Team naarstig opzoek naar een vervanger. Met Max Verstappen is het team er kennelijk (nog) niet uitgekomen en daarom worden andere middelen aangegrepen om snel een nieuwe sparringpartner voor Lewis Hamilton te vinden. Voilà, momenteel prijkt er een vacature van Mercedes F1 in het magazine Autosport.Multitalent gezocht
Gratis tip: voordat je als een malle aan het schrijven van een wervelende sollicitatiebrief begint, lees eerst eventjes aandachtig de gevraagde competenties door. Verlies je bijvoorbeeld elke realiteitszin boven de 300 km/h? Stop maar. Geen idee wat een balaclava is? Ook dan kun je je tijd beter nuttig besteden. Vliegangst of cameravrees? Hou maar op. Je maakt geen schijn van kans.Zelfs al ben je in het bezit van de juiste papieren, waaronder een FIA Super Licensie, waar moet deze plus je geschreven motivatie dan naartoe gezonden worden? Precies, een adres ontbreekt en niet zonder reden. Anders wordt Mercedes F1 bedolven onder de e-mails en enveloppen en dat is niet de bedoeling. Deze vacature is namelijk een regelrechte hoax.