Glaasje Pérignon in de auto is zo dom nog niet 16/07/2015 14:00

Dom Pérignon hoort volgens de kenners tot beste champagnes ter wereld. De bubbeltjeswijn van het Franse champagnehuis Moët et Chandon behoort in elk geval tot de meest exclusieve. En dat vraagt om klasse als je daarmee wilt uitpakken. Een Aston Martin Rapide S als champagnekoeler bijvoorbeeld.

Dom Pérignon, gelijknamige aan diens oprichter, een Franse monnik, doet er vandaag de dag wat moeite voor om tot de topchampagnes te behoren en dat geldt zichtbaar niet alleen bij het selecteren van de beste druiven (steevast van hetzelfde jaar), gezien de stijlvolle Deuxième Plénitude Special Kit die Dom Pérignon geïntroduceerd heeft. Naast de al bijzonder stijlvolle flesverpakking.Matroesjka
In de speciale koffer is er ruimte voor drie flessen Dom Pérignon 1998, twee kristallen glazen, een flesopener en een sluitdop. LED-verlichting draagt bij aan een ontspannen sfeertje bij zonsondergang en om het helemaal af te maken, hoort er ook een Aston Martin Rapide S bij. Die laatste tegen bijbetaling uiteraard.
De draagbare en afsluitbare champagnekelder pas in elk geval perfect in de koffer van de Brit, waardoor je bijna gaat denken dat Pérignon het idee voor de Deuxième Plénitude Kit heeft afgekeken bij de ongetwijfeld bekende Matroesjka-poppen. Zij met een groot autohart stoppen natuurlijk al met uitpakken na het openen van de portieren. Te koop?
Dom Pérignon zal de 'Deuxième Plénitude Special Kit' eerst tentoonstellen op een aantal evenementen. Daarna zal je bij Aston Martin Milano de complete uitrusting kunnen bestellen.