Nieuw: EVO-tje van Volkswagen 15/08/2017 14:00

Het BVO-tje kennen we allemaal. Maar zoals iedereen ook heel goed weet is alcohol achter het stuur not done. Het alternatief? Wat te denken van deze espressomachine voor onderweg. Officieel van Volkswagen, maar – door het ontbreken van een VW-logo – misstaat het ook niet in een auto van een ander merk.

Of je betaalt als veelrijder 200 euro per jaar aan het zwarte slootwater bij veel tankstations en wegrestaurants, of je investeert hetzelfde bedrag in dit vernuftige mobiele espressomachientje. De keuze is aan jou.Volkswagen zelf is in elk geval zeer overtuigd van haar nieuwe vondst voor onderweg. Zowel qua looks als het eindproduct, de koffie zelf. Of het nu een espresso betreft, een dopio of een koffie verkeerd (waarbij je veel melk separaat moet toedienen).Compleet pakket
Let wel, Volkswagen raadt de espressomachine eigenlijk enkel aan voor auto's met een bekerhouder. Beschikt jouw auto daar niet over, dan staat het Duitse merk niet in voor hete koffie over de benen.Overigens wordt de uiterst compacte coffiecorner geleverd inclusief accessoires als een opbergtas, twee kopjes, instructieboekje en reinigingsdoek, evenals 25 espresso-pads zodat je alvast een paar dagen vooruit en er tegenaan kunt.Hebben? Hier kan de mobiele espressomachine besteld worden.