World Car Awards '17 - Jaguar F-Pace & BMW I3

"The World Car Awards" (WCA) is een stichting opgericht in 2003 door 48 onafhankelijke auto journalisten vanuit 22 verschillende landen. Elk jaar weer reiken ze prijzen uit aan wagens voor verschillende categorieën gaande van meest performante, beste design en zelfs meest milieuvriendelijke wagen. Maar de prijs die alle andere in de schaduw plaatst is de prijs van beste auto van het jaar.

Door de steeds stijgende populariteit van SUV's zal het niemand verbazen dat de Jaguar F-Pace, van Britse makelij, uitgekozen is tot "World Car of The Year 2017". Én ook de prijs van "Best Car Design of The Year 2017" wist binnen te spelen! De F‑Pace is verbazingwekkend genoeg de eerste SUV die Jaguar op de markt brengt. Dit laat dus een sterke impressie achter van de kwaliteit die Jaguar levert én een waarschuwing aan de andere automerken dat Jaguar niet bang is van risico's te nemen.

Een nieuwkomer onder de prijzen van WCA is de "World Urban Car of The Year". Deze prijs word uitgereikt aan de meest geschikte wagen voor het alledaagse verkeer in én rondom de stad. De winnaar van deze prijs is de elektrische BMW I3, die een mooie hoeveelheid performantie en opties biedt. Zo zou de I3 ongeveer 140 kilometer op één herlaadbeurt kunnen rijden, wat vrij sterk is voor een elektrische wagen!

Ook interesse in één van deze modellen?
Bewonder hen tegen de beste leasevoorwaarden in onze showroom!

Wij verwachten u met veel plezier.*De hierboven gebruikte afbeeldingen van de Jaguar F-Pace en BMW I3 zijn eigendom van World Car AwardsOnze wagens