Met welke SUV wil u op reis?

Met welke SUV wil u op reis?Tijdens het eerste trimester van dit jaar werden er in ons land 147.073 nieuwe wagens ingeschreven. Dat is vergelijkbaar met dezelfde periode vorig jaar. Berlines blijven het populairst, maar moeten toch wat terrein prijsgeven ten voordele van SUV’s. Dat liet automobielfederatie Febiac ons weten via een persbericht met daarin de officiële kwartaalcijfers.

Het SUV-segment is na de berlines het meest populaire segment in België. Samen maken SUV’s (30.852 voertuigen (+2,93%)) nu 21% uit van de markt, 12 maanden geleden was dat nog 18%. Sinds het autosalon in januari zijn de meeste SUV-modellen voor levering in 2015 uitverkocht.
Behoort u tot de groep die graag met de de eigen wagen op vakantie gaat en had u toch met een nieuwe SUV op vakantie willen vertrekken, dan zou dit serieus kunnen tegenvallen. De meeste dealers weten nu al niet meer of ze nog wagens aan de man gaan kunnen brengen voor de volgende wintersportvakantie, laat staan voor deze zomer.

Bij AB Lease spelen wij hier natuurlijk op in, en voorzien in de premium merken zoals Audi, BMW, Jeep, Land-Rover, Range-Rover, Mercedes & Porsche een ruime keuze aan wagens die onmiddellijk beschikbaar zijn tegen de beste leasevoorwaarden.

Hieronder kan u alvast een mooie lijst terugvinden. Wij verwachten u met veel plezier in onze showroom voor een gesprek.
Een snelle levering is één van de troeven van AB Lease.


BMW X5 xDrive25d
 
Maandelijkse aflossing (excl. BTW) 1.152 EUR
Meer info
BMW X6 xDrive30d
 
Maandelijkse aflossing (excl. BTW) 1.150 EUR
Meer info
BMW X6 xDrive30d
 
Maandelijkse aflossing (excl. BTW) 1.358 EUR
Meer info
JEEP Grand Cherokee Summit CRD 190 HP
 
Maandelijkse aflossing (excl. BTW) 698 EUR
Meer info
Range Rover Sport 3.0 TDV6 HSE Dynamic
 
Maandelijkse aflossing (excl. BTW) 1.196 EUR
Meer info
Range Rover Sport 3.0 TDV6 HSE Dynamic
 
Maandelijkse aflossing (excl. BTW) 1.280 EUR
Meer info
Range Rover Vogue 3.0 TDV6 155kW
 
Maandelijkse aflossing (excl. BTW) 1.745 EUR
Meer info
MERCEDES GL 350 Bluetec 4Matic
 
Maandelijkse aflossing (excl. BTW) 1.150 EUR
Meer info