De nieuwe Mercedes A klasse


De Nieuwe A-Klasse : Genoeg redenen om vandaag te veranderen ….

Sinds zijn onthulling in 1994 heeft de A-klasse bij Mercedes niet stilgestaan. Meerdere malen werd deze stadswagen onderworpen aan uiterlijke en mechanische veranderingen om deze hatchback nóg beter te maken. Heden wordt de A klasse voorzien van een modernere look, nieuwe & compleet gereviseerde motoren en talloze nieuwe technologische snufjes. Neem gerust een kijkje op onderstaande video waar u reeds een blik kan werpen op de vele nieuwigheden van de nieuwste A klasse van Mercedes!

Daar wij vooruitdenkend zijn, heeft AB LEASE al wat wagens in bestelling, die nog volledig aanpasbaar zijn qua kleur, opties, ... Zowel ons leasingvoorstel als de uitrusting van de wagens kunnen nu nog volledig naar uw wensen worden samengesteld.

Heeft U nog twijfels over een benzine of een diesel versie? Ook daar helpen wij U graag verder met de beste fiscale en financiële informatie.

Want wat er later met uw wagen zal gebeuren is ook onze zorg. U bent welkom om samen met één van onze leasing-advisors de nieuwe A-Klasse van uw dromen samen te stellen. Wacht niet te lang want deze wagen wordt een groot succes !

Tot heel binnenkort !