De nieuwe Jaguar XE + 3 jaar Jaguar Care

Jaguar XE showroomDe meest geavanceerde, efficiënte en verfijnde sportberline die Jaguar ooit maakte. De XE is een pure Jaguar. Hij is de eerste van een nieuwe generatie wagens die gebouwd worden op de ultrageavanceerde en compleet nieuwe geavanceerde aluminiumarchitectuur van Jaguar. Zijn lichtgewicht aluminium constructie maakt het koetswerk sterk en legt mee de fundamenten voor de combinatie kracht/alert weggedrag en verfijning/schitterend design.

De XE bruist van het leven dankzij de recentste innovaties, technologie en het nieuwste design. Hij bulkt van de systemen die de bestuurder ondersteunen en de rijervaring nog beter maken. De XE herschrijft de regels. De XE is voor elke andere wagen in zijn klasse een concurrent om rekening mee te houden.

De verleidelijke belofte van prestaties, die verheven zijn tot een kunstvorm, maakt de XE tot een aantrekkelijke wagen. Met het complete garantie- en servicepakket erbij wordt hij echter helemaal onweerstaanbaar.

Elke XE wordt geleverd met Jaguar Care, dat een toonaangevende garantie van drie jaar combineert met drie jaar standaardonderhoud1 zonder kilometerbeperking.

Jaguar Care

De aankoop van een Jaguar is een unieke beleving. Ermee rijden al even adembenemend. Met Jaguar Care wordt het nu nog makkelijker dan ooit om een Jaguar te rijden. Dankzij Jaguar Care kan U in volle gemoedsrust de weg op wetende dat uw wagen door het beste Customer Care pakket is gedekt in het segment. Zo voorziet Jaguar Care voor U:

 • 3 jaar garantie zonder kilometerbeperking
 • 3 jaar geprogrammeerd onderhoud zonder kilometerbeperking*
 • 3 jaar Jaguar Assistance

Jaguar Care omvat eveneens 3 jaar gratis geprogrammeerd onderhoud zonder kilometerbeperking ongeacht de motorisatie.
Dit omvat alle onderhoudswerkzaamheden die door de constructeur worden voorzien waaronder:

 • Olieverversing
 • Pollenfilter
 • Oliefilter
 • Remolie
 • Luchtfilter
 • Ruitenwisservloeistof
 • Brandstoffilter
 • Vehicle Health Check
 • AdBlue bijvullingen

Vervanging van slijtageonderdelen zoals remblokken en banden is niet inbegrepen.
*Aanbod geldig voor Jaguar XE en nieuwe XF.

De voordelen


Betere restwaarde: Een regelmatig onderhoud verhoogt de residuele waarde van uw Jaguar.
Gemak: U kan Jaguar Care laten gelden bij elke Jaguar Erkende Hersteller, zo nodig in heel Europa.
Zorgeloos: Alle geprogrammeerde onderhoudsbeurten worden uitgevoerd volgens de voorschriften van de fabrikant. Zelfs tussentijdse AdBlue toevoegingen bij elke onderhoudsbeurt maken deel uit van Jaguar Care.
Jaguar erkende technici: Alleen Jaguar erkende techniekers verzorgen uw wagen op het moment dat het U het beste past.
Jaguar originele onderdelen: Alleen Jaguar originele onderdelen worden gebruikt die een waarborg meedragen van 12 maanden.
Jaguar Assistance: Bovenop de uitgebreide garantie van 3 jaar biedt Jaguar ook kostenloos een veelomvattend bijstandspakket aan. De Jaguar European Emergency Assistance levert niet alleen bijstand ingeval van pech of ongeval, maar komt eveneens ter hulp bij de kleine ongemakken zoals lekke band, verlies van sleutels of tanken van verkeerde brandstof, en dit in heel Europa.