De Land Rover Range Rover Velar

AB Lease SUV

Jullie waren er al lang op aan het wachten, en hier zijn ze dan!

Naast het geruststellende weggedrag en het bovengemiddelde terreintalent, moet de Velar het vooral van zijn lijnenspel en interieurinrichting hebben. Het koetswerkontwerp combineert de typische onverzettelijkheid en aangeboren klasse met een sierlijkheid die Range Rover tot dusver vreemd was. De Velar oogt nog steeds als een patser, maar die gespierde pose komt met een hoge aaibaarheidsfactor.


Binnenin maakt de Velar vooral indruk met zijn hoogtechnologische boordplank, dat een digitaal instrumentarium combineert met een verstelbaar multimediascherm. Op de zwevende middenconsole zijn nog nauwelijks knoppen te vinden, de meeste bedieningsfuncties worden gebundeld in dat tweede aanraakscherm (Touch Pro Duo). Best indrukwekkend, allemaal.


Ook op het stuur vind je twee bedieningsconsoles die aanraakgevoelig zijn, waarmee je de cruise controle aanstuurt, de boordcomputer manipuleert of de telefoon opneemt. De digitale tellerpartij toont desgewenst de gps-instructies, al kan je die niet zo goed op de voorruit projecteren via de head-updisplay. De ergonomie, de rekensnelheid en de schermresolutie van het centrale infotainmentsysteem gaat er flink op vooruit, de connectiemogelijkheden behoren voortaan tot de top. Porsche Macan, hou je kalm, want dit wordt je eerste echte concurrent!


Je hoeft er niet meer op te wachten, want ze staan ter uwer beschikking in onze showroom.
Wij ontvangen u graag om een leaseformule naar uw wensen te bespreken.