Quality Cars for Quality Drivers

AB LEASE draait al 30 jaar mee en mede dankzij onze unieke aanpak hebben wij onze voetafdruk in deze sector onuitwisbaar gemaakt. Ons gezegde 'De meest soepele vorm van financiële leasing' spreekt dan ook boekdelen.

Tevens hebben wij ook nog een grote voorraad in stock waar u uw keuze uit kan maken.

De meest soepele vorm van financiële leasing

Zoek uit onze voorraad

Hier kan u een kijkje nemen in onze volledige voorraad en zodoende uw offerte op maat aanvragen. Indien u niet vindt wat u zoekt, kunnen wij de wagen van uw keuze snel aanschaffen.

Wagen elders gevonden?

Heeft u een prijsofferte of bestelbon van een merkverdeler op zak, dan kan u via AB Lease ook een leasingvoorstel aanvragen. Onze leasingadvisors staan voor u klaar.

NIEUWS Archief

Nieuwe motoren en infotainment voor Volkswagen Tiguan

Ook een al ben je op leeftijd, een beetje fit en vitaal blijven kan geen kwaad. Dat is ongetwijfeld ook de filosofie van de modeljaarwijziging voor de Volkswagen Tiguan. Het model, dat als sinds 2007 leverbaar is, krijgt voor modeljaar 2015 een update.

29/05/2015 16:00 Lees meer

Lamborghini bevestigt komst 'Italiaanse' SUV

Het hoge woord is er uit; Lamborghini zal voor het eerst een SUV gaan produceren in Italië. De komst van de luxueuze SUV staat gepland gepland voor 2018, aldus Stephan Winkelmann CEO van het Italiaanse sportwagenmerk.

28/05/2015 18:00 Lees meer

Prijzen nieuwe Volkswagen Touran

Vanaf september start Volkswagen met de levering van de gloednieuwe Touran. En wie in september bij de dealer staat om zijn of haar exemplaar in ontvangst te nemen moet rekening houden met een investering van minimaal € 28.890,-, zo maakt Volkswagen nu bekend met het vrijgeven van de prijslijst.

27/05/2015 10:00 Lees meer

BMW had 3.0 CSL van weleer niet mooier kunnen eren

De 3.0 CSL uit de jaren '70 is een van de meest bijzondere BMW's van allemaal. Wanneer je zo'n auto rijk bent moet je die met rust laten en koesteren. Maar soms is de verleiding simpelweg te groot om er geen eerbetoon aan te wijden. Helaas te vaak met pijnlijk resultaat. Maar zo loopt het niet af met de 3.0 CSL Hommage waarvan BMW het doek heeft getrokken op het Concours d'Elegance Villa d'Este. Schitterend!

23/05/2015 01:00 Lees meer

 Getuigenissen

Alles is perfect! Beste dank voor de begeleiding.

T.R.

Heel tevreden van de wagen. Merci alvast voor de service!

D.D.

De wagen bevalt ons enorm, wij zijn heel tevreden met onze keuze en krijgen nogal positieve reacties.

C.C.

De wagen rijdt zalig. Nogmaals bedankt voor de snelle service.

VH.J.

Media