Quality Cars for Quality Drivers

AB LEASE draait al 30 jaar mee en mede dankzij onze unieke aanpak hebben wij onze voetafdruk in deze sector onuitwisbaar gemaakt. Ons gezegde 'De meest soepele vorm van financiële leasing' spreekt dan ook boekdelen.

Tevens hebben wij ook nog een grote voorraad in stock waar u uw keuze uit kan maken.

De meest soepele vorm van financiële leasing

Zoek uit onze voorraad

Hier kan u een kijkje nemen in onze volledige voorraad en zodoende uw offerte op maat aanvragen. Indien u niet vindt wat u zoekt, kunnen wij de wagen van uw keuze snel aanschaffen.

Wagen elders gevonden?

Heeft u een prijsofferte of bestelbon van een merkverdeler op zak, dan kan u via AB Lease ook een leasingvoorstel aanvragen. Onze leasingadvisors staan voor u klaar.

NIEUWS Archief

Audi teast met (Q6's) OLED-achterlichten

Audi en BMW houden elkaar op allerlei fronten nauwlettend in de gaten. Maar als het om autoverlichting draait nog een beetje meer, zo lijkt het nu Audi in het kielzog van haar aartsrivaal via een teaser kenbaar maakt ook te werken aan OLED-achterlichten.

29/07/2015 15:00 Lees meer

Dak eraf bij Ferrari 488 Spider

Ferrari trekt het doek van de 488 Spider, het logische vervolg op de 488 GTB. Het interessantste verschil tussenbeide is dat je na 14 seconden de V8 pal achter je nog beter turbostoom kunt horen afblazen.

28/07/2015 18:00 Lees meer

Startech zwaait 'LaRo' Defender uit

Het lijkt wel of de ganse autowereld nostalgisch wordt bij het naderende afscheid van de Defender. Ook tuner Startech kan het niet laten de Britse icoon uit te zwaaien met een speciale editie: de Sixty8.

28/07/2015 14:00 Lees meer

Volkswagen groter dan Toyota

Volkswagen's missie om de grootste autobouwer van de wereld te worden is volbracht. Althans, afgaande op de productiecijfers over de eerste helft van 2015.

28/07/2015 12:00 Lees meer

 Getuigenissen

Alles is perfect! Beste dank voor de begeleiding.

T.R.

Heel tevreden van de wagen. Merci alvast voor de service!

D.D.

De wagen bevalt ons enorm, wij zijn heel tevreden met onze keuze en krijgen nogal positieve reacties.

C.C.

De wagen rijdt zalig. Nogmaals bedankt voor de snelle service.

VH.J.

Media