Quality Cars for Quality Drivers

AB LEASE draait al 30 jaar mee en mede dankzij onze unieke aanpak hebben wij onze voetafdruk in deze sector onuitwisbaar gemaakt. Ons gezegde 'De meest soepele vorm van financiële leasing' spreekt dan ook boekdelen.

Tevens hebben wij ook nog een grote voorraad in stock waar u uw keuze uit kan maken.

De meest soepele vorm van financiële leasing

Zoek uit onze voorraad

Hier kan u een kijkje nemen in onze volledige voorraad en zodoende uw offerte op maat aanvragen. Indien u niet vindt wat u zoekt, kunnen wij de wagen van uw keuze snel aanschaffen.

Wagen elders gevonden?

Heeft u een prijsofferte of bestelbon van een merkverdeler op zak, dan kan u via AB Lease ook een leasingvoorstel aanvragen. Onze leasingadvisors staan voor u klaar.

NIEUWS Archief

Ultiem vlaggenschip: Range Rover SVAutobiography

45 jaar geleden vond Land Rover de topklasse-SUV uit, de Range Rover, en vandaag de dag neemt het die rol nog altijd met verve op zich. Dat andere merken het niet in hun hoofd hoeven halen dit van de Britten af te pakken, wordt benadrukt met de extreem luxe Range Rover SVAutobiography.

30/03/2015 02:00 Lees meer

Mercedes-Benz gaat pickup bouwen

Mercedes-Benz heeft officieel laten weten met een pickup op de markt te komen. Volgens de Duitsers de eerste pickup van een premium fabrikant. Ondanks dat hij ontwikkeld en gebouwd gaat worden door Mercedes' bedrijfsauto-afdeling zullen er sterke auto-invloeden aanwezig zijn, zo laat Mercedes ons weten.

27/03/2015 14:00 Lees meer

Vernieuwde Mercedes M-klasse, nu GLE, ook met 14%

Maak kennis met de bijgepunte Mercedes-Benz M-klasse, die meteen ook als 63 AMG is gepresenteerd. Echter na decennia heet het SUV-model niet langer als zodanig. Voortaan is het GLE-klasse. Interessanter nog is dat de auto beschikbaar is met 14% bijtelling.

26/03/2015 10:00 Lees meer

Geen plannen (meer) voor nieuwe Audi A2

Het leek een logisch vervolg op de stappen van de concurrentie. Want met BMW's sprong in het diepe met de introductie van zowel de i3 als de 2-serie Active Tourer leek Audi eenzelfde stap te maken. Toch niet. Ontwikkelingschef Ulrich Hackenberg heeft laten weten dat Audi geen plannen heeft om een nieuwe A2 op de markt te brengen.

25/03/2015 11:00 Lees meer

Nieuwe Jaguar XF kijkt op Londen en concurrentie neer

'De nieuwe XF is toonaangevend op het gebied van hightech, luxe, comfort en raffinement', aldus Jaguar. De Britten doen hiermee nogal uit de hoogte, al hebben ze een soort recht van spreken door de nieuwe XF al koorddansend tussen twee Londense wolkenkrabbers te introduceren.

24/03/2015 20:00 Lees meer

 Getuigenissen

Alles is perfect! Beste dank voor de begeleiding.

T.R.

Heel tevreden van de wagen. Merci alvast voor de service!

D.D.

De wagen bevalt ons enorm, wij zijn heel tevreden met onze keuze en krijgen nogal positieve reacties.

C.C.

De wagen rijdt zalig. Nogmaals bedankt voor de snelle service.

VH.J.

Media