Quality Cars for Quality Drivers

AB LEASE draait al 30 jaar mee en mede dankzij onze unieke aanpak hebben wij onze voetafdruk in deze sector onuitwisbaar gemaakt. Ons gezegde 'De meest soepele vorm van financiële leasing' spreekt dan ook boekdelen.

Tevens hebben wij ook nog een grote voorraad in stock waar u uw keuze uit kan maken.

De meest soepele vorm van financiële leasing

Zoek uit onze voorraad

Hier kan u een kijkje nemen in onze volledige voorraad en zodoende uw offerte op maat aanvragen. Indien u niet vindt wat u zoekt, kunnen wij de wagen van uw keuze snel aanschaffen.

Wagen elders gevonden?

Heeft u een prijsofferte of bestelbon van een merkverdeler op zak, dan kan u via AB Lease ook een leasingvoorstel aanvragen. Onze leasingadvisors staan voor u klaar.

NIEUWS Archief

Slecht 4 keer Bentley Mulsanne Speed 'Blue Train'

De autoliefhebber komt aan zijn trekken momenteel. Want naast de AutoRAI geven nog tal van interessante autotentoonstellingen acte de présence en Techno Classica in het Duitse Essen is er daar één van. Die show is zo'n beetje de grootste en meest invloedrijke oldtimerbeurs ter wereld en Bentley grijpt de kans aan om daar een zeer speciale Mulsanne Speed te onthullen.

17/04/2015 12:00 Lees meer

Volkswagen stelt 6de generatie Transporter voor

Halverwege de vorige eeuw stond de Amersfoortse Ben Pon (Senior) aan de wieg van de Volkswagen Transporter. Al weer ruim 65 jaar geleden is dat. Inmiddels is de Volkswagen Transporter uitgegroeid tot een waar auto-icoon met duizenden fans. Vandaag heeft Volkswagen het doek getrokken van de zesde generatie.

15/04/2015 22:00 Lees meer

Oude prijs voor nieuwe Audi RS 3 Sportback

Audi mag dan het stokje hebben overgenomen van Mercedes-Benz omtrent het hebben van de sterkste hot hatchback van het moment, maar is de nieuwe RS 3 Sportback ook een betere aanbieding dan de A 45 AMG?

14/04/2015 15:00 Lees meer

 Getuigenissen

Alles is perfect! Beste dank voor de begeleiding.

T.R.

Heel tevreden van de wagen. Merci alvast voor de service!

D.D.

De wagen bevalt ons enorm, wij zijn heel tevreden met onze keuze en krijgen nogal positieve reacties.

C.C.

De wagen rijdt zalig. Nogmaals bedankt voor de snelle service.

VH.J.

Media