Quality Cars for Quality Drivers

sfeerfotoablease

AB LEASE draait al 30 jaar mee en mede dankzij onze unieke aanpak hebben wij onze voetafdruk in deze sector onuitwisbaar gemaakt. Ons gezegde 'De meest soepele vorm van financiële leasing' spreekt dan ook boekdelen.

Tevens hebben wij ook nog een grote voorraad in stock waar u uw keuze uit kan maken.

De meest soepele vorm van financiële leasing

Zoek uit onze voorraad

Hier kan u een kijkje nemen in onze volledige voorraad en zodoende uw offerte op maat aanvragen. Indien u niet vindt wat u zoekt, kunnen wij de wagen van uw keuze snel aanschaffen.

Wagen elders gevonden?

Heeft u een prijsofferte of bestelbon van een merkverdeler op zak, dan kan u via AB Lease ook een leasingvoorstel aanvragen. Onze leasingadvisors staan voor u klaar.

NIEUWS Archief

Zo toeft het binnenin de nieuwe Mercedes G

Beetje bij beetje geeft Mercedes-Benz meer prijs van de langverwachte, nieuwe G-klasse. Het exterieur zal nog onder de pet gehouden worden tot aan de Detroit Motor Show, medio januari, maar al wel wordt ons een blik gegund op het interieur.

13/12/2017 11:00 Lees meer

Nieuwe Mercedes CLS-klasse aan de prijs

Mercedes-Benz heeft een nieuwe CLS-klasse, de derde generatie alweer. Vanaf maart is de auto bij de dealer te bezichtigen en dit zijn de prijzen. Om alvast te verklappen: ze liggen een stuk hoger dan die van de concurrentie.

13/12/2017 10:00 Lees meer

Elektrische truck van Tesla sleept megaorder binnen

Niet alleen met de nieuwe Roadster weet Tesla vriend en vijand af te leiden van de perikelen waarmee het Amerikaanse elektro-merk nog altijd kampt. Ook de Semi, een elektrische truck, doet een duit in het zakje. PepsiCo was zelfs zo onder de indruk van z'n kunnen, dat het een megaorder heeft geplaatst.

12/12/2017 18:00 Lees meer

 GetuigenissenAlle getuigenissen

Jaguar F-Pace 2.0 D 180 Hp Limited Edition R-Sport AWD

"Super service! Ik kocht een wagen op dinsdag en vrijdag werd hij al aan mij geleverd! Ik ben dus zeer tevreden!"

O.C. 1070 Anderlecht - november 2017
 

Land Rover Range Rover Sport 3.0 TDV6 SE

"Reeds vele jaren klant bij AB Lease en nog steeds heel tevreden. Het persoonlijke contact, de zekerheid dat alles tot in de puntjes geregeld is, de vriendelijkheid, zorgen ervoor dat wij ook voor ons 3e voertuig voor AB Lease hebben gekozen. Bij aflevering werden alle technische snufjes tot in de puntjes toegelicht."

V.M. 9450 Haaltert - november 2017
 

Land Rover Range Rover Velar R-Dynamic HSE D300

"Excellente opvolging van ons dossier, snel en efficiënt. Professionele aanpak en snelle levering van de wagen met uitgebreide uitleg van de wagen."

F.D. 1180 Brussel - november 2017
 

Land Rover Range Rover Evoque Convertible HSE Dynamic TD4

"Onze eerste aankoop bij AB Lease was zéér aangenaam. Iedereen was ten alle tijden beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden, de aankoopprijs was zéér interessant alsook hebben ze een grote keus aan wagens van verschillende merken. Ze zijn zeker het bezoeken waard! Langs deze weg wil ik ook nogmaals mr. De Bacquer bedanken."

F.G.A. 1090 Brussel - november 2017
 

Media