Quality Cars for Quality Drivers

sfeerfotoablease

AB LEASE draait al 30 jaar mee en mede dankzij onze unieke aanpak hebben wij onze voetafdruk in deze sector onuitwisbaar gemaakt. Ons gezegde 'De meest soepele vorm van financiële leasing' spreekt dan ook boekdelen.

Tevens hebben wij ook nog een grote voorraad in stock waar u uw keuze uit kan maken.

De meest soepele vorm van financiële leasing

Zoek uit onze voorraad

Hier kan u een kijkje nemen in onze volledige voorraad en zodoende uw offerte op maat aanvragen. Indien u niet vindt wat u zoekt, kunnen wij de wagen van uw keuze snel aanschaffen.

Wagen elders gevonden?

Heeft u een prijsofferte of bestelbon van een merkverdeler op zak, dan kan u via AB Lease ook een leasingvoorstel aanvragen. Onze leasingadvisors staan voor u klaar.

NIEUWS Archief

Jaguar teast met XF Sportbrake

Mocht er nog twijfel zijn over het feit of Jaguar weer met een stationwagon van de XF komt, dan is die twijfel nu voor eens en voor altijd weggenomen. Jaguar heeft op het iconische Centre Court van Wimbledon een eerste glimp getoond van de nieuwe XF Sportbrake en maakt daarmee officieel zijn komst bekend.

25/04/2017 13:00 Lees meer

Stuivertje wisselen met BMW M4 CS

Balen voor Alpina dat niet lang heeft kunnen genieten van de status van diens B4 BiTurbo als sneller M4-alternatief. Al na anderhalve maand komt BMW M met een antwoord in de vorm van deze M4 CS.

19/04/2017 11:00 Lees meer

Mercedes Concept A Sedan blikt vooruit op nieuwe CLA

Mercedes-Benz timmert uiterst lekker aan de weg. Zo'n beetje alles wat het aanraakte de afgelopen jaren is veranderd in goud. Op één model na: de CLA. Nadat het nieuwtje daarvan af was bleef een best wel twijfelachtige auto over. Toch krijgt 'ie een opvolger en deze Concept A Sedan vormt daarvan een voorbode.

19/04/2017 10:00 Lees meer

Mercedes-Benz S-klasse verder verfijnd

Niet op Europese of Amerikaanse bodem maar op Auto Shanghai zet Mercedes-Benz de vernieuwde S-klasse neer. Niettemin profiteert elke mondiale koper van de verbeteringen die zijn doorgevoerd bij de toplimousine uit Stuttgart.

18/04/2017 18:00 Lees meer

Deze Audi e-tron Sportback kun je in 2019 verwachten

Gut, als de Volkswagen Groep nu eventjes van tevoren had aangekondigd dat het vandaag drie SUV-concepts ging presenteren waarbij het merkembleem voorop de neus verschilt maar de elektrische techniek onderhuids vrijwel identiek is, dan had ons dat veel werk gescheeld. Dit is die van Audi: de e-tron Sportback.

18/04/2017 18:00 Lees meer

 Getuigenissen

X5

Rijdt zeer lekker en vooral de comfort stoelen zijn de max. Het elektrisch bereik is echt belachelijk laag. In principe 30km, in praktijk volgeladen nu al maar 28km en bij een bereik van 10km gaat automatisch over naar gemengd gebruik in auto e drive stand.

Dus eigenlijk puur fiscaal... Verbruik benzine zonder elektrisch iets boven de 11liter, doordat we naar het werk elektrisch kunnen rond de 10 liter door elkaar genomen.

N.D.

Heel tevreden van de wagen. Merci alvast voor de service!

D.D.

Hartelijk dank en ik ben zeer content met de wagen en jullie service.

R.M.

Deze wagen is fantastisch, ik ben er verliefd op geworden!

O.D.

Media