Quality Cars for Quality Drivers

sfeerfotoablease

AB LEASE draait al 30 jaar mee en mede dankzij onze unieke aanpak hebben wij onze voetafdruk in deze sector onuitwisbaar gemaakt. Ons gezegde 'De meest soepele vorm van financiële leasing' spreekt dan ook boekdelen.

Tevens hebben wij ook nog een grote voorraad in stock waar u uw keuze uit kan maken.

De meest soepele vorm van financiële leasing

Zoek uit onze voorraad

Hier kan u een kijkje nemen in onze volledige voorraad en zodoende uw offerte op maat aanvragen. Indien u niet vindt wat u zoekt, kunnen wij de wagen van uw keuze snel aanschaffen.

Wagen elders gevonden?

Heeft u een prijsofferte of bestelbon van een merkverdeler op zak, dan kan u via AB Lease ook een leasingvoorstel aanvragen. Onze leasingadvisors staan voor u klaar.

NIEUWS Archief

Golf GTD ook als ruime Variant

De vernieuwde Golf mochten we al begroeten. Nu is het de beurt aan de GTD-versies van het succesvolle model. De nieuwe outfit staat de krachtige Golf- en Golf Variant-diesel goed. Evenals zijn sportieve GTI-broer is ook de GTD voorzien van de meest recente technologische innovaties.

20/01/2017 13:00 Lees meer

AMG E 63 4MATIC+ overtreft vorige E-Klasses

De doelgroep is niet zo groot maar het is wellicht toch aardig om te weten dat Mercedes aan de AMG E 63 4MATIC+ een prijskaartje hangt van € 151.152 euro. Om de wensen van alle vermogenden te behagen, is er een S- en een Edition 1-uitvoering en die vragen een diepere tast in de buidel.

20/01/2017 11:00 Lees meer

Elke 1,4 seconden wordt ergens een car2go gehuurd

Flexibiliteit in mobiliteit neemt een enorme vlucht. Vooral de verhuurbranche maakt een positieve ontwikkeling door. Tenminste, als de cijfers van Daimler AG-dochter car2go representatief zijn voor de totale branche. Eigenlijk twijfelen we daar niet aan. In gesprek gaan met jongeren betekent een beeld krijgen van een wat andere rol voor de vierwieler dan sec bezit.

19/01/2017 22:00 Lees meer

Alfa warmt liefhebbers op met Stelvio First Edition

Alfa Romeo heeft er een handje van om nieuwe modellen zoals de Stelvio te presenteren met een superkrachtige motor en voorzien van alle toeters en bellen. Een beetje koketteren is Italianen wel eigen maar in hun achterhoofd weten ze heus wel dat niet iedereen een garage heeft, die zo'n Quadrifoglio-versie toelaat. De vraag 'Mag het wat minder?' wordt beantwoord met de Stelvio First Edition.

18/01/2017 16:00 Lees meer

Praktische atleet: nieuwe Mini Countryman John Cooper Works

Na de driedeurs en de cabriolet rolt tegenwoordig ook de Mini Countryman in het Limburgse Born van de band. En vanzelfsprekend laat Mini het niet bij brave versies van de uit de kluiten gewassen Countryman. Het maakt ook werk van de productie van de krachtige John Cooper Works Countryman. En dit is die JCW-uitvoering.

18/01/2017 15:00 Lees meer

 Getuigenissen

X5

Rijdt zeer lekker en vooral de comfort stoelen zijn de max. Het elektrisch bereik is echt belachelijk laag. In principe 30km, in praktijk volgeladen nu al maar 28km en bij een bereik van 10km gaat automatisch over naar gemengd gebruik in auto e drive stand.

Dus eigenlijk puur fiscaal... Verbruik benzine zonder elektrisch iets boven de 11liter, doordat we naar het werk elektrisch kunnen rond de 10 liter door elkaar genomen.

N.D.

Heel tevreden van de wagen. Merci alvast voor de service!

D.D.

Hartelijk dank en ik ben zeer content met de wagen en jullie service.

R.M.

Deze wagen is fantastisch, ik ben er verliefd op geworden!

O.D.

Media