Quality Cars for Quality Drivers

AB LEASE draait al 30 jaar mee en mede dankzij onze unieke aanpak hebben wij onze voetafdruk in deze sector onuitwisbaar gemaakt. Ons gezegde 'De meest soepele vorm van financiële leasing' spreekt dan ook boekdelen.

Tevens hebben wij ook nog een grote voorraad in stock waar u uw keuze uit kan maken.

De meest soepele vorm van financiële leasing

Zoek uit onze voorraad

Hier kan u een kijkje nemen in onze volledige voorraad en zodoende uw offerte op maat aanvragen. Indien u niet vindt wat u zoekt, kunnen wij de wagen van uw keuze snel aanschaffen.

Wagen elders gevonden?

Heeft u een prijsofferte of bestelbon van een merkverdeler op zak, dan kan u via AB Lease ook een leasingvoorstel aanvragen. Onze leasingadvisors staan voor u klaar.

NIEUWS Archief

Spectre sloopt voor € 32,5 miljoen aan auto's

Spectre gaat de boeken in als de duurste James Bond-film ooit. En daar droeg het wagenpark in sterke mate aan bij. Tijdens het draaien vernietigden de makers voor een slordige 24 miljoen pond (of € 32,5 miljoen) aan auto's.

05/10/2015 14:00 Lees meer

Nu officieel: de Tesla Model X

Is dit de SUV van de toekomst? Als het aan Tesla ligt wel. En die toekomst begint vandaag. Dit is namelijk de productieversie van de Tesla Model X zoals die medio 2016 bij de dealers zal staan.

30/09/2015 11:00 Lees meer

Koninklijk picknicken volgens Bentley

Het in de VS bekende tailgaten - picknicken vanuit je kofferbak - krijgt met de Bentley Bentayga een koninklijk tintje. De handgemaakte picknickset van Bentley's Mulliner-afdeling heeft niet alleen een dergelijk prijskaartje, maar bovendien is het servies afkomstig van Linley, het bedrijf van een neefje van Koningin Elizabeth II.

29/09/2015 11:00 Lees meer

Mercedes-AMG C 63 S met 640 pk

'Geheime reserves', zo noemt tuner Wimmer Rennsporttechnik de mogelijkheden die autofabrikanten je bieden om nog meer vermogen uit je auto te halen door simpelweg het motormanagement aan te passen. De tuner dook in deze geheime afdeling met de Mercedes-AMG C 63 AMG S.

28/09/2015 16:00 Lees meer

 Getuigenissen

CLA

Bedankt voor de goede uitleg en top service. Gelijk een mooi ritje kunnen maken, in 1 woord fantastisch ik ben er heel blij mee.

R.dG.

Heel tevreden van de wagen. Merci alvast voor de service!

D.D.

De wagen bevalt ons enorm, wij zijn heel tevreden met onze keuze en krijgen nogal positieve reacties.

C.C.

De wagen rijdt zalig. Nogmaals bedankt voor de snelle service.

VH.J.

Media