Quality Cars for Quality Drivers

AB LEASE draait al 30 jaar mee en mede dankzij onze unieke aanpak hebben wij onze voetafdruk in deze sector onuitwisbaar gemaakt. Ons gezegde 'De meest soepele vorm van financiële leasing' spreekt dan ook boekdelen.

Tevens hebben wij ook nog een grote voorraad in stock waar u uw keuze uit kan maken.

De meest soepele vorm van financiële leasing

Zoek uit onze voorraad

Hier kan u een kijkje nemen in onze volledige voorraad en zodoende uw offerte op maat aanvragen. Indien u niet vindt wat u zoekt, kunnen wij de wagen van uw keuze snel aanschaffen.

Wagen elders gevonden?

Heeft u een prijsofferte of bestelbon van een merkverdeler op zak, dan kan u via AB Lease ook een leasingvoorstel aanvragen. Onze leasingadvisors staan voor u klaar.

NIEUWS Archief

BMW toont ook hybridende 2-serie Active Tourer

BMW pakt flink uit tijdens de Innovation Days op het terrein van haar testcentrum Autodrome de Miramas in Zuid-Frankrijk. Naast een i8 en 5-serie GT op waterstof is daar ook de 2-serie Active Tourer Plug-in Hybrid voorgesteld.

02/07/2015 14:00 Lees meer

BMW heeft waterstof weer omarmd met i8 en 5-GT

Nu is BMW eigenlijk nooit gestopt met het ontwikkeling van de brandstofcel, de autofabrikant die als eerste de waterstofauto in productie nam is het niet geworden. En zo zag het er wel degelijk uit in 2006, met de toenmalige 7-serie. Maar nu heeft BMW de handschoen dus weer zichtbaar opgepakt.

02/07/2015 13:00 Lees meer

Jaguar F-Pace zal stayeren in Tour-karavaan

Jaguar's eerste crossover, de F-Pace, heeft komend weekend in Nederland zijn eerste publieke optreden. Tijdens de Grand Depart van de Tour de France in Utrecht doet een nog slechts licht gecamoufleerd prototype van de F-Pace dienst als volgauto van Team Sky.

01/07/2015 11:00 Lees meer

 Getuigenissen

Alles is perfect! Beste dank voor de begeleiding.

T.R.

Heel tevreden van de wagen. Merci alvast voor de service!

D.D.

De wagen bevalt ons enorm, wij zijn heel tevreden met onze keuze en krijgen nogal positieve reacties.

C.C.

De wagen rijdt zalig. Nogmaals bedankt voor de snelle service.

VH.J.

Media