Quality Cars for Quality Drivers

sfeerfotoablease

AB LEASE draait al 30 jaar mee en mede dankzij onze unieke aanpak hebben wij onze voetafdruk in deze sector onuitwisbaar gemaakt. Ons gezegde 'De meest soepele vorm van financiële leasing' spreekt dan ook boekdelen.

Tevens hebben wij ook nog een grote voorraad in stock waar u uw keuze uit kan maken.

De meest soepele vorm van financiële leasing

Zoek uit onze voorraad

Hier kan u een kijkje nemen in onze volledige voorraad en zodoende uw offerte op maat aanvragen. Indien u niet vindt wat u zoekt, kunnen wij de wagen van uw keuze snel aanschaffen.

Wagen elders gevonden?

Heeft u een prijsofferte of bestelbon van een merkverdeler op zak, dan kan u via AB Lease ook een leasingvoorstel aanvragen. Onze leasingadvisors staan voor u klaar.

NIEUWS Archief

De nieuwe Audi Q5: alle details

Strakker, lichter van gewicht en voorzien van de laatste stand der techniek: dit is de compleet nieuwe Audi Q5 zoals die begin 2017 in de showrooms zal staan. Wij vertellen je graag de details.

29/09/2016 15:00 Lees meer

Gatenvuller: BMW Concept X2

Inmiddels kunnen ze bij BMW aardig van 1 tot 10 tellen. Dit is namelijk de Concept X2, een crossover die zich wurmt tussen de X1 en X3, maar misschien nog wel het meeste weg lijkt te hebben van de Mazda CX-3.

29/09/2016 15:00 Lees meer

Nu officieel: de LaFerrari Aperta

Ferrari bestaat 70 jaar. En bij elke decennium-viering komt het Italiaanse merk dan met een speciaal model. Ditmaal is dat de LaFerrari Aperta. Een geweldige supercar. Maar wij hadden zo op meer gehoopt.

29/09/2016 10:00 Lees meer

 Getuigenissen

X5

Rijdt zeer lekker en vooral de comfort stoelen zijn de max. Het elektrisch bereik is echt belachelijk laag. In principe 30km, in praktijk volgeladen nu al maar 28km en bij een bereik van 10km gaat automatisch over naar gemengd gebruik in auto e drive stand.

Dus eigenlijk puur fiscaal... Verbruik benzine zonder elektrisch iets boven de 11liter, doordat we naar het werk elektrisch kunnen rond de 10 liter door elkaar genomen.

N.D.

Heel tevreden van de wagen. Merci alvast voor de service!

D.D.

Hartelijk dank en ik ben zeer content met de wagen en jullie service.

R.M.

Deze wagen is fantastisch, ik ben er verliefd op geworden!

O.D.

Media