Quality Cars for Quality Drivers

sfeerfotoablease

AB LEASE draait al 30 jaar mee en mede dankzij onze unieke aanpak hebben wij onze voetafdruk in deze sector onuitwisbaar gemaakt. Ons gezegde 'De meest soepele vorm van financiële leasing' spreekt dan ook boekdelen.

Tevens hebben wij ook nog een grote voorraad in stock waar u uw keuze uit kan maken.

De meest soepele vorm van financiële leasing

Zoek uit onze voorraad

Hier kan u een kijkje nemen in onze volledige voorraad en zodoende uw offerte op maat aanvragen. Indien u niet vindt wat u zoekt, kunnen wij de wagen van uw keuze snel aanschaffen.

Wagen elders gevonden?

Heeft u een prijsofferte of bestelbon van een merkverdeler op zak, dan kan u via AB Lease ook een leasingvoorstel aanvragen. Onze leasingadvisors staan voor u klaar.

NIEUWS Archief

Italiaans tintje aan opvolger Aston Martin Vanquish

Het waren zes schitterende jaren. Maar binnenkort valt toch echt het doek voor de Aston Martin Vanquish. Een opvolger is in de maak. Maar de Vanquish-naam zal daarop niet terugkeren. In plaats daarvan is gekozen voor een andere oude bekende naam, gemixt met Italiaanse flair.

19/04/2018 12:00 Lees meer

Volkswagen Groep verandert per direct van CEO

De Volkswagen Groep heeft per direct een nieuwe CEO. Matthias Müller maakt met onmiddellijke ingang plaats voor Herbert Diess, die hiervoor de scepter zwaaide over enkel het merk Volkswagen. De verandering is onderdeel van een grotere reorganisatie aan de top van het Duitse autoconcern.

13/04/2018 09:00 Lees meer

Hoog instappen in nieuwe Audi A6 Limousine

Directieleden en topmanagers opgelet! Het middenkader en de werkvloer kunnen gerust verdergaan waarmee ze bezig waren, want de (voorlopige) instapprijzen van de nieuwe Audi A6 Limousine liegen er niet om.

12/04/2018 17:00 Lees meer

 GetuigenissenAlle getuigenissen

ab lease getuigenis

BMW X3 xDrive20d Aut.

"Zeer professionele verkoper, prompt in behandeling en in het leveren van informatie. "

A.G.C. 1020 Brussel - februari 2018
 

ab lease getuigenis

Mercedes A 180 CDI

"Uitstekende dienstverlening door AB Lease. Snelle ter beschikking stelling van de wagen na betaling. Volledig tevreden van mijn aankoop! Bedankt!"

J.M. 1020 Brussel - februari 2018
 

ab lease getuigenis

Porsche Panamera 4S PDK Aut.

"Het gaat hier om een familiebedrijf waar je niet gewoon een nummer bent. Ik wil deze mensen dan ook graag bedanken voor hun persoonlijke aanpak. Zij hebben mijn verwachtingen niet alleen ingelost, zij hebben mijn verwachtingen echt overtroffen! Een formule op maat, de beste service die ik ooit al ontvangen heb in een garage. Voor een volgende wagen zal ik niet twijfelen, ik kom zeker terug!"

L.W. 3990 Peer - februari 2018
 

ab lease getuigenis

Land Rover Discovery Sport TD4 150 Hp SE Aut, Black Design Pack

"Professioneel en klantvriendelijk!""

D.D.M. 9000 Gent - februari 2018
 

Media