Quality Cars for Quality Drivers

sfeerfotoablease

AB LEASE draait al 30 jaar mee en mede dankzij onze unieke aanpak hebben wij onze voetafdruk in deze sector onuitwisbaar gemaakt. Ons gezegde 'De meest soepele vorm van financiële leasing' spreekt dan ook boekdelen.

Tevens hebben wij ook nog een grote voorraad in stock waar u uw keuze uit kan maken.

De meest soepele vorm van financiële leasing

Zoek uit onze voorraad

Hier kan u een kijkje nemen in onze volledige voorraad en zodoende uw offerte op maat aanvragen. Indien u niet vindt wat u zoekt, kunnen wij de wagen van uw keuze snel aanschaffen.

Wagen elders gevonden?

Heeft u een prijsofferte of bestelbon van een merkverdeler op zak, dan kan u via AB Lease ook een leasingvoorstel aanvragen. Onze leasingadvisors staan voor u klaar.

NIEUWS Archief

Extra pk's voor Volkswagen Golf GTI Clubpsport

Elke jaar verwent de Volkswagen Groep haar achterban met een eigen evenement en niet zelden worden daar heuse autoprimeur(tje)s uit de hoge hoed getoverd. Zo ook dit jaar door in elk geval Volkswagen. Dat heeft namelijk een nog sterkere Golf GTI Clubsport aangekondigd.

28/04/2016 12:00 Lees meer

Porsche 718 Cayman nu ook een feit

In het kielzog van de 718 Boxster presenteert Porsche nu diens coupébroer, de 718 Cayman. En ja, ook daarbij is de atmosferische zescilinder verruild voor een geblazen vierpitter.

25/04/2016 10:00 Lees meer

Mini-facelift voor Audi A6 en A7

Jij ziet misschien, jij ziet misschien, wat wij niet zien: de (visuele) veranderingen aan de A6, A6 Avant en A7 Sportback die Audi meent te hebben doorgevoerd.

22/04/2016 15:00 Lees meer

 Getuigenissen

X5

Rijdt zeer lekker en vooral de comfort stoelen zijn de max. Het elektrisch bereik is echt belachelijk laag. In principe 30km, in praktijk volgeladen nu al maar 28km en bij een bereik van 10km gaat automatisch over naar gemengd gebruik in auto e drive stand.

Dus eigenlijk puur fiscaal... Verbruik benzine zonder elektrisch iets boven de 11liter, doordat we naar het werk elektrisch kunnen rond de 10 liter door elkaar genomen.

N.D.

Heel tevreden van de wagen. Merci alvast voor de service!

D.D.

Hartelijk dank en ik ben zeer content met de wagen en jullie service.

R.M.

Deze wagen is fantastisch, ik ben er verliefd op geworden!

O.D.

Media