Quality Cars for Quality Drivers

AB LEASE draait al 30 jaar mee en mede dankzij onze unieke aanpak hebben wij onze voetafdruk in deze sector onuitwisbaar gemaakt. Ons gezegde 'De meest soepele vorm van financiële leasing' spreekt dan ook boekdelen.

Tevens hebben wij ook nog een grote voorraad in stock waar u uw keuze uit kan maken.

De meest soepele vorm van financiële leasing

Zoek uit onze voorraad

Hier kan u een kijkje nemen in onze volledige voorraad en zodoende uw offerte op maat aanvragen. Indien u niet vindt wat u zoekt, kunnen wij de wagen van uw keuze snel aanschaffen.

Wagen elders gevonden?

Heeft u een prijsofferte of bestelbon van een merkverdeler op zak, dan kan u via AB Lease ook een leasingvoorstel aanvragen. Onze leasingadvisors staan voor u klaar.

NIEUWS Archief

Mercedes-AMG viert F1-kampioenschap met peperdure A 45

Mercedes was dit jaar heer en meester in de Formule 1. De Duitsers haalden dit jaar zowel de F1-kroon binnen bij de fabrikanten alsook bij de coureurs (Lewis Hamilton). Reden genoeg voor een speciale uitgave, met groene en zwarte stijelelementen die aan de F1 W06 Hybrid doen denken, gebaseerd op de A45 AMG.

26/11/2015 12:00 Lees meer

Zoveel kost(e) de Ferrari F12tdf…

Dat Ferrari de laatste jaren te pas en te onpas strooit met allerhande speciale edities is niet naar ieders wens. Maar geef het bedrijf eens ongelijk als je de kostprijs van de F12tdf in ogenschouw neemt.

23/11/2015 11:00 Lees meer

 Getuigenissen

CLA

Bedankt voor de goede uitleg en top service. Gelijk een mooi ritje kunnen maken, in 1 woord fantastisch ik ben er heel blij mee.

R.dG.

Heel tevreden van de wagen. Merci alvast voor de service!

D.D.

De wagen bevalt ons enorm, wij zijn heel tevreden met onze keuze en krijgen nogal positieve reacties.

C.C.

De wagen rijdt zalig. Nogmaals bedankt voor de snelle service.

VH.J.

Media