AB Lease - Quality Cars for Quality Drivers

AB Lease - sfeerfoto Mini en Volkswagen

AB LEASE draait al 30 jaar mee en mede dankzij onze unieke aanpak hebben wij onze voetafdruk in deze sector onuitwisbaar gemaakt. Ons gezegde 'De meest soepele vorm van financiële leasing' spreekt dan ook boekdelen.

Tevens hebben wij ook nog een grote voorraad in stock waar u uw keuze uit kan maken.

De meest soepele vorm van financiële leasing

Zoek uit onze voorraad

Hier kan u een kijkje nemen in onze volledige voorraad en zodoende uw offerte op maat aanvragen. Indien u niet vindt wat u zoekt, kunnen wij de wagen van uw keuze snel aanschaffen.

Wagen elders gevonden?

Heeft u een prijsofferte of bestelbon van een merkverdeler op zak, dan kan u via AB Lease ook een leasingvoorstel aanvragen. Onze leasingadvisors staan voor u klaar.

NIEUWS Archief

Italiaans tintje aan opvolger Aston Martin Vanquish

Het waren zes schitterende jaren. Maar binnenkort valt toch echt het doek voor de Aston Martin Vanquish. Een opvolger is in de maak. Maar de Vanquish-naam zal daarop niet terugkeren. In plaats daarvan is gekozen voor een andere oude bekende naam, gemixt met Italiaanse flair.

19/04/2018 13:00 Lees meer

 GetuigenissenAlle getuigenissen

ab lease getuigenis

BMW 435 D xDrive Coupé

"Hun bereidwilligheid om u te helpen. Uitstekende ontvangst en professionaliteit."

E. 1000 Brussel - oktober 2018
 

ab lease getuigenis

BMW 640 D Gran Coupe

"Ik was wanhopig naar deze wagen aan het zoeken omdat ik deze zo perfect vond. Daarom kan ik enkel zeggen dat ik zeer blij was toen ik binnenstapte bij AB Lease en een Leasing Advisor mij een leasing kon voorstellen voor exact de wagen die ik zocht. Wat me echt verbaasde was dat ik drie dagen later wegreed met mijn BMW 6 serie, dankzij haar hulp! Duizendmaal bedankt!"

W.C. 1654 Huizingen - september 2018
 

ab lease getuigenis

Land Rover Range Rover Velar R-Dynamic S 2.0 L 180 turbodiesel

"Ik werd steeds met een brede glimlach en open armen ontvangen. Steffie is een uiterst vriendelijke en correcte handelaar die service en behulpzaamheid op de eerste plaats zet. Waren alle autohandelaars maar zo..."

M.V.D. 1700 Dilbeek - september 2018
 

ab lease getuigenis

PORSCHE Cayenne E-Hybrid

"Perfecte wagen en service. Ik raad ze ten sterkste aan!"

A.D. 1380 Ixelles - september 2018
 

Media