Quality Cars for Quality Drivers

AB LEASE draait al 30 jaar mee en mede dankzij onze unieke aanpak hebben wij onze voetafdruk in deze sector onuitwisbaar gemaakt. Ons gezegde 'De meest soepele vorm van financiële leasing' spreekt dan ook boekdelen.

Tevens hebben wij ook nog een grote voorraad in stock waar u uw keuze uit kan maken.

De meest soepele vorm van financiële leasing

Zoek uit onze voorraad

Hier kan u een kijkje nemen in onze volledige voorraad en zodoende uw offerte op maat aanvragen. Indien u niet vindt wat u zoekt, kunnen wij de wagen van uw keuze snel aanschaffen.

Wagen elders gevonden?

Heeft u een prijsofferte of bestelbon van een merkverdeler op zak, dan kan u via AB Lease ook een leasingvoorstel aanvragen. Onze leasingadvisors staan voor u klaar.

NIEUWS Archief

Toyota helpt MINI weer mini te worden

Het begint onderhand op een sprookje te lijken: de MINI Rocketman, een potentieel nieuw showroommodel dat het origineel van weleer het dichtst benadert. Na wikken en wegen, knopen doorhakken en plannen toch weer annuleren zijn de blauwdrukken alsnog weer op tafel gekomen. Met dank aan Toyota.

28/01/2015 15:00 Lees meer

2017 het jaar van de Audi TTQ

Alsof Audi nog niet genoeg softroad-modellen in de aanbieding heeft. Toch lanceren dat Ingolstadters er in 2017 nog eentje: de TTQ, momenteel beter bekend als TT Offroad Concept.

27/01/2015 11:00 Lees meer

In de kijkdoos: Mercedes-Benz GLC en GLC Coupé

Dat Mercedes-Benz de bezem door haar modelnamenpolitiek heeft gehaald, weten we onderhand wel. Hoe sommige van de nieuwkomers er uit gaan zien is dan weer een klein raadsel. Neem de GLC, nu nog GLK geheten. Dankzij deze knappe computerillustraties hebben we voor het eerst een concreet beeld van de auto te pakken.

27/01/2015 10:00 Lees meer

 Getuigenissen

Alles is perfect! Beste dank voor de begeleiding.

T.R.

Heel tevreden van de wagen. Merci alvast voor de service!

D.D.

De wagen bevalt ons enorm, wij zijn heel tevreden met onze keuze en krijgen nogal positieve reacties.

C.C.

De wagen rijdt zalig. Nogmaals bedankt voor de snelle service.

VH.J.

Media