Quality Cars for Quality Drivers

sfeerfotoablease

AB LEASE draait al 30 jaar mee en mede dankzij onze unieke aanpak hebben wij onze voetafdruk in deze sector onuitwisbaar gemaakt. Ons gezegde 'De meest soepele vorm van financiële leasing' spreekt dan ook boekdelen.

Tevens hebben wij ook nog een grote voorraad in stock waar u uw keuze uit kan maken.

De meest soepele vorm van financiële leasing

Zoek uit onze voorraad

Hier kan u een kijkje nemen in onze volledige voorraad en zodoende uw offerte op maat aanvragen. Indien u niet vindt wat u zoekt, kunnen wij de wagen van uw keuze snel aanschaffen.

Wagen elders gevonden?

Heeft u een prijsofferte of bestelbon van een merkverdeler op zak, dan kan u via AB Lease ook een leasingvoorstel aanvragen. Onze leasingadvisors staan voor u klaar.

NIEUWS Archief

Nieuwe Volkswagen Touareg gepresenteerd

Volkswagen heeft de nieuwe Touereg officieel voorgesteld. De derde generatie alweer, die niet op de thuismarkt noch de VS maar in Peking z'n werelddebuut beleeft. Hier de belangrijkste feiten.

23/03/2018 12:00 Lees meer

Prijs elektrische Audi e-tron bedraagt...

Dé concurrent voor de Tesla Model X zit eraan te komen. Sterker nog, vanaf heden is het mogelijk om de volledig elektrische Audi e-tron te reserveren. En daarmee maakt Audi ook het prijskaartje bekend.

21/03/2018 16:00 Lees meer

Kluis met vingerafdrukscan in Bentley Bentayga

Je staat op de ski's, ligt op het strand of bent naar het zwembad. Waar laat je dan je exclusieve klokje achter? Of je portemonnee? In het dashboardkastje is tegenwoordig niet veilig meer. Maar Bentley heeft een grandioze oplossing voor Bentayga-rijders.

21/03/2018 11:00 Lees meer

'Geniet van de Audi R8 zolang het nog kan'

De vermoedens waren er al langer, maar het ziet ernaar uit dat het lot van de Audi R8 nu zo goed als bezegeld is. 'Er komt waarschijnlijk geen derde generatie', zo heeft de R&D-topman bij het merk met de ringen laten ontvallen.

16/03/2018 15:00 Lees meer

 GetuigenissenAlle getuigenissen

BMW X3 xDrive20d Aut.

"Zeer professionele verkoper, prompt in behandeling en in het leveren van informatie. "

A.G.C. 1020 Brussel - februari 2018
 

Mercedes A 180 CDI

"Uitstekende dienstverlening door AB Lease. Snelle ter beschikking stelling van de wagen na betaling. Volledig tevreden van mijn aankoop! Bedankt!"

J.M. 1020 Brussel - februari 2018
 

Porsche Panamera 4S PDK Aut.

"Het gaat hier om een familiebedrijf waar je niet gewoon een nummer bent. Ik wil deze mensen dan ook graag bedanken voor hun persoonlijke aanpak. Zij hebben mijn verwachtingen niet alleen ingelost, zij hebben mijn verwachtingen echt overtroffen! Een formule op maat, de beste service die ik ooit al ontvangen heb in een garage. Voor een volgende wagen zal ik niet twijfelen, ik kom zeker terug!"

L.W. 3990 Peer - februari 2018
 

Land Rover Discovery Sport TD4 150 Hp SE Aut, Black Design Pack

"Professioneel en klantvriendelijk!""

D.D.M. 9000 Gent - februari 2018
 

Media