Quality Cars for Quality Drivers

sfeerfotoablease

AB LEASE draait al 30 jaar mee en mede dankzij onze unieke aanpak hebben wij onze voetafdruk in deze sector onuitwisbaar gemaakt. Ons gezegde 'De meest soepele vorm van financiële leasing' spreekt dan ook boekdelen.

Tevens hebben wij ook nog een grote voorraad in stock waar u uw keuze uit kan maken.

De meest soepele vorm van financiële leasing

Zoek uit onze voorraad

Hier kan u een kijkje nemen in onze volledige voorraad en zodoende uw offerte op maat aanvragen. Indien u niet vindt wat u zoekt, kunnen wij de wagen van uw keuze snel aanschaffen.

Wagen elders gevonden?

Heeft u een prijsofferte of bestelbon van een merkverdeler op zak, dan kan u via AB Lease ook een leasingvoorstel aanvragen. Onze leasingadvisors staan voor u klaar.

NIEUWS Archief

Dit kan de Project One, de hypercar van AMG

Het thuisfeestje dat IAA Frankfurt heet nadert met rasse schreden. Evenals het jaar dat Mercedes-AMG niet meer exact 50 jaar geleden is opgericht. En dus is er enige haast geboden bij Project One, de veelbelovende hypercar ter viering van dat jubileum. Komt wel goed, zeggen wij, na het ontvangen van de eerste technische details. Hier zijn ze ook voor jou.

30/05/2017 13:00 Lees meer

Slechts éénmaal: Rolls-Royce Sweptail

Herinner je je de 103EX Concept nog waarmee Rolls-Royce een kijkje in haar toekomstige keuken voorschotelde? Wel, een rijkaard was zo gecharmeerd van dat apart gestileerde studiemodel dat hij bij Rolls-Royce Bespoke aanklopte voor een min of meer daarop geïnspireerde one-off voor zichzelf, gestoeld op de Phantom Coupé.

29/05/2017 12:00 Lees meer

XE SV Project 8 is sterkste Jaguar ooit

Na Project 7 volgt...? Precies, Project 8. Achter de schermen wordt hier hard aan gewerkt door Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations en nu al belooft deze krachtpatser op basis van de XE de sterkste Jaguar ooit te worden.

26/05/2017 17:00 Lees meer

600 pk en instelbare AWD voor nieuwe BMW M5

De nieuwe M5 staat te poppelen om het strijdtoneel te betreden. Niet zo gek, want Mercedes-AMG heeft zopas de E 63 4Matic gelanceerd en die beschikt over vergelijkbare prestaties en rijfeatures, zoals instelbare achterwielaandrijving. Om erger te voorkomen heeft BMW in een reactie daarop alvast de belangrijkste details van de nieuwe M5 bekendgemaakt.

26/05/2017 10:00 Lees meer

Beierse beauty: BMW Concept 8-serie

De verwachtingen waren hooggespannen. Wat wil je met de oorspronkelijke 8-serie (1989 tot 1999) die vandaag de dag nog altijd tot de verbeelding spreekt en alsmaar hoger in aanzien stijgt onder autoverzamelaars. Maar dat de reeds aankondigde nieuwe BMW 8-serie Coupé zó beeldig zou zijn…

25/05/2017 22:00 Lees meer

 GetuigenissenAlle getuigenissen

Hartelijk dank en ik ben zeer content met de wagen en jullie service.

R.M. maart 2016

Deze wagen is fantastisch, ik ben er verliefd op geworden!

O.D. februari 2016

X5

‘Rijdt zeer lekker en vooral de comfort stoelen zijn de max. Het elektrisch bereik is echt belachelijk laag. In principe 30km, in praktijk volgeladen nu al maar 28km en bij een bereik van 10km gaat automatisch over naar gemengd gebruik in auto e drive stand.

Dus eigenlijk puur fiscaal... Verbruik benzine zonder elektrisch iets boven de 11liter, doordat we naar het werk elektrisch kunnen rond de 10 liter door elkaar genomen.’

N.D. december 2015

Heel tevreden van de wagen. Merci alvast voor de service!

D.D. oktober 2014

Media