Quality Cars for Quality Drivers

AB LEASE draait al 30 jaar mee en mede dankzij onze unieke aanpak hebben wij onze voetafdruk in deze sector onuitwisbaar gemaakt. Ons gezegde 'De meest soepele vorm van financiële leasing' spreekt dan ook boekdelen.

Tevens hebben wij ook nog een grote voorraad in stock waar u uw keuze uit kan maken.

De meest soepele vorm van financiële leasing

Zoek uit onze voorraad

Hier kan u een kijkje nemen in onze volledige voorraad en zodoende uw offerte op maat aanvragen. Indien u niet vindt wat u zoekt, kunnen wij de wagen van uw keuze snel aanschaffen.

Wagen elders gevonden?

Heeft u een prijsofferte of bestelbon van een merkverdeler op zak, dan kan u via AB Lease ook een leasingvoorstel aanvragen. Onze leasingadvisors staan voor u klaar.

NIEUWS Archief

Aston Martin Lagonda Taraf ook voor Europese rijkaards

Slechts maanden na het openen van de orderboeken heeft Aston Martin besloten de Lagonda Taraf niet langer exclusief voor te behouden aan het Midden-Oosten. Ook in Europa kan nu tot koop overgegaan worden. Hmm, dit riekt naar het niet kwijt kunnen raken van de slechts 200 te bouwen exemplaren.

02/03/2015 10:00 Lees meer

Mercedes-AMG GT3 hangt de beest uit

Wie A zegt, moet ook B én GT3 zeggen. Zonder zo'n circuitmonster hoor je er als beetje sportwagenbouwer niet meer bij immers. Maak daarom ook kennis met de Mercedes-AMG GT3.

27/02/2015 10:00 Lees meer

In detail: de nieuwe Audi R8

Zelden komt een auto zo binnen als de Audi R8 in 2007. Dat ze in Ingolstadt auto's kunnen bouwen, twijfelde niemand over, maar een supersportauto, dat is toch andere koek. Maar Audi kwam, zag en overwon. Een opvolger kon daarom simpelweg niet uitblijven. Dit is 'm: sneller, strakker, maar tegelijk ook vriendelijker.

26/02/2015 12:00 Lees meer

Eerste foto nieuwe Audi R8

Het is dé primeur van Audi tijdens de Autosalon van Genève: de nieuwe R8. En ondanks het zorgvuldig opwarmen voor zijn onthulling zal Audi balen dat deze foto op internet is beland.

25/02/2015 22:00 Lees meer

 Getuigenissen

Alles is perfect! Beste dank voor de begeleiding.

T.R.

Heel tevreden van de wagen. Merci alvast voor de service!

D.D.

De wagen bevalt ons enorm, wij zijn heel tevreden met onze keuze en krijgen nogal positieve reacties.

C.C.

De wagen rijdt zalig. Nogmaals bedankt voor de snelle service.

VH.J.

Media